Πήραν το ντέρμπι της Κρήτης οι Γυναίκες

Οι Γυναίκες του ΟΦΗ πήραν το Κρητικό ντέρμπι με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου και αγκάλιασαν την παραμονή στην Α2 κατηγορία.

Το δελτίο τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ:

Τα κορίτσια του ΟΦΗ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ (0-1), έκαναν την ανατροπή, κέρδισαν με 3-1 τον ΟΠΕ Ρεθύμνου στο κρητικό ντέρμπι της Α2 και αγκάλιασαν την παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ήταν συναρπαστικό.

Το Ρέθυμνο πήρε το πρώτο σετ με 20-25. Ο ΟΦΗ πήρε το δεύτερο με 25-20 και τρίτο με 25-22 και προηγήθηκε με 2-1.

Στο τέταρτο σετ έγινε μεγάλη μάχη.

Το Ρέθυμνο προηγήθηκε με 18-23, αλλά τα κορίτσια του ΟΦΗ με μια μεγάλη ανατροπή με το σερβίς της Νικολέτας Φανιουδάκη (ο ΟΦΗ πήρε 7 πόντους στο σερβίς της), πήρε το σετ με 25-23 και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, χρησιμοποίησε λίμπερο τη Μαριάτου σε αυτό το παιχνίδι και ακραία την Ελευθερία Φανιουδάκη.

Όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι «έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Εμείς θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην σωτηρία. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να παίξουμε πιο ελεύθερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, για την ψυχή που έβγαλαν και σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι στην ομάδα του Ρεθύμνου να πετύχει τους στόχους της».

Tα σετ: 20-25, 25-20, 25-22, 25-23.

ΟΦΗ (Προύφας): Παπουλίδου, Μαριάτου, Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Καλουτσάκη, Φανιουδάκη Ελ., Βεργετάκη, Πρινιωτάκη, Μπελενιώτη, Βυνιχάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Ζλατιλίδου, Φανιουδάκη Νικ, Ματαλλιωτάκη.

Κατηγορία : Βόλεϊ

    Πολιτική Απορρήτου

    © 2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium