Πολιτική Απορρήτου

Ισχύει από: 8 Απριλίου 2024

 

Καλωσορίσατε στο Omilomania! Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το Omilomania (“εμείς,” “μας,” ή “το Omilomania”) συλλέγει, χρησιμοποιεί, και μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη χρήση του ιστότοπού μας omilomania.gr (ο “Ιστότοπος”). Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής είναι σημαντική για εμάς. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς θα τα χειριστούμε.

1. Πληροφορίες που Συλλέγουμε

 

1.1. Πληροφορίες που Παρέχετε σε Εμάς:

– Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας ή επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιλέξετε να μοιραστείτε μαζί μας.

 

1.2. Αυτόματα Συλλεγμένες Πληροφορίες:

– Κατά την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, όπως η διεύθυνση IP σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες.

 

  1. Χρήση των Πληροφοριών

 

2.1. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για τους εξής σκοπούς:

– Για την παροχή και διατήρηση του Ιστότοπού μας;

– Για την επικοινωνία μαζί σας και την ανταπόκριση στις ερωτήσεις σας;

– Για την ανάλυση του τρόπου χρήσης του Ιστότοπού μας και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του;

– Για την προσαρμογή της εμπειρίας σας στον Ιστότοπό μας;

– Για την συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις.

 

  1. Νομική Βάση για τη Επεξεργασία Προσωπικών Πληροφοριών

 

Θα επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο όπου έχουμε νομική βάση να το κάνουμε. Τέτοιες νομικές βά

 

σεις μπορεί να περιλαμβάνουν τη συγκατάθεσή σας, την ανάγκη επεξεργασίας για την εκτέλεση ενός συμβολαίου μαζί σας, τη συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις, ή τα νόμιμα συμφέροντά μας.

4.Διαμοιρασμός Πληροφοριών

 

Μπορούμε να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:

– Με παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν να λειτουργούμε τον Ιστότοπό μας και να παρέχουμε υπηρεσίες σε εσάς;

– Με αρχές επιβολής του νόμου ή άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους όταν απαιτείται από τον νόμο ή για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας;

– Με τη συγκατάθεσή σας ή κατόπιν οδηγιών σας.

 

  1. Διατήρηση Δεδομένων

 

Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου, εκτός αν ζητηθεί ή επιτραπεί μια μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης από τον νόμο.

 

  1. Τα Δικαιώματά Σας

 

Βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, μπορείτε να έχετε ορισμένα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πρόσβασης, διόρθωσης, ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορεί επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντισταθείτε σε ή να περιορίσετε ορισμένες επεξεργασίες των προσωπικών σας δεδομένων. Για ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@omilomania.gr.

 

  1. Ασφάλεια

 

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωσιακά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αλλοίωση, αποκάλυψη, ή καταστροφή.

 

  1. Αλλαγές σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου

 

Μπορούμε να ενημερώσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου από καιρό σε καιρό δημοσιεύοντας την ενημερωμένη έκδοση στον Ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ελέγξτε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου τακτικά για οποιεσδήποτε αλλαγές.

 

  1. Επικοινωνία

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή τις πρακτικές απορρήτου μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@omilomania.gr

 

Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, συναινείτε στη συλλογή, χρήση, και διαμοιρασμό των προσωπικών σας πληροφοριών όπως περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

    © 2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium