Νίκη και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

Ο ΟΦΗ πήρε μία μεγάλη νίκη και τους δύο βαθμούς, παρά τις διαμαρτυρίες για την διαιτησία, στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Το δελτίο τύπου του ΟΦΗ:

Ο ΟΦΗ πέρασε δια πυρός και σιδήρου, απο το «Κατσάνειο» κερδίζοντας τον Ηρακλή με 3-2 στο ται-μπρέικ σε ένα ακόμη παιχνίδι θρίλερ με νικητή τον ΟΦΗ αυτή τη φορά.

Ο ΟΦΗ έχει σοβαρά παράπονα για την διατησία των Βασιλειάδη, Μούζουλα και οι άνθρωποι της ομάδας θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ και το VIDEO του αγώνα, για τα σφυρίγματα των Βασιλειάδη, Μούζουλα, οι οποίοι έφεραν μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες του ΟΦΗ και με τις υποδείξεις τους και τις κόκκινες κάρτες που έδωσαν λίγο έλειψε να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα!

«Είδατε όλοι τι έγινε με τα διατητικά σφυρίγματα. Θα δούμε το video του αγώνα και θα τοποθετηθούμε επίσημα με ανακοίνωση» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, μετά το τέλος του αγώνα.

Η κρητική ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα το παιχνίδι, όταν έχασε το δεύτερο σετ από 17-23 σε 29-27 και ενώ νωρίτερα είχε 5 σετ μπολ για το 2-0.

Τελικά ο ΟΦΗ με το 3-2 πήρε τους δυο βαθμούς, ο Ηρακλής τον έναν και συνεχίζει την προσπάθεια του για το κυνήγι της πρώτης θέσης,

Στο πρώτο σετ ο Ηρακλής προηγήθηκε με 17-14 και 19-18, αλλά ο ΟΦΗ έκανε εντυπωσιακό φινάλε στο σετ. Προηγήθηκε με 19-11 με άσο του Μιχαίλοβιτς και 20-23 με τον Μάκινεν, για να κλείσει το σετ με 22-25 μετά από προσπάθεια άουτ του Χήρα και αφού νωρίτερα ο Μιχαίλοβιτς είχε φέρει με το 22-24 τον ΟΦΗ στο πρώτο σετ μπολ.

Στο δεύτερο σετ ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 17-23 και όλα έδειχναν ότι θα κάνει το 2-0.

Όμως, όπως συνέβη με τον Άρη, αυτοκτόνησε.

Σε συνδυασμό με κάποια σφυρίγματα των διαιτητών που έφεραν μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες του ΟΦΗ, έχασε το σετ με 29-25 και αφού νωρίτερα είχε 5 σετ μπολ!

Στο 23-24 και ενώ ο Καγιαλής καρφώνει για το σετ, οι διαιτητές ανακαλύπτουν φιλέ που δεν επιβεβαιώνεται ούτε απο το video του αγώνα.

Έτσι το 23-25 γίνεται 24-24 και πάμε σε σετ θρίλερ.

Και στο 28-27 όμως, ο Μάκινεν καρφώνει μέσα, οι διαιτητές το δίνουν έξω και τοπ σετ πηγαίνει στον Ηρακλή.

Οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ είναι μεγάλες και στις δυο περιπτώσεις, αλλά οι διαιτητές είναι ανένδοτοι.

Τα παράπονα των παικτών του ΟΦΗ προς τους διαιτητές είναι δικαιολογημένα, αλλά και η δική τους ευθύνη είναι ακέραια, καθώς με το σετ στο 17-23 απλά… δεν το χάνεις!

Στο τρίτο σετ ο διαιτητής Βασιλειάδης, συνέχισε το έργο του και με τους παίκτες του ΟΦΗ να αμφισβητούν τις υποδείξεις του.

Με κόκκινη κάρτα στον Ρουσσόπουλο, έφερε τον Ηρακλή μπροστά με 20-16.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στο σετ και μείωσε σε 23-22 με το μπλοκ του Καγιαλή στον Τζάκμαν, αλλά ο Ηρακλής πήρε το σετ με 25-23 με καρφί του Τζάκμαν, κάνοντας την ανατροπή σε 2-1.

Ο ΟΦΗ με κακή ψυχολογία και πολύ εκνευρισμό από τα σφυρίγματα των διαιτητών, μπήκε άσχημα στο τέταρτο σετ.

Ο Ηρακλής με αυτοπεποίθηση από το 2-1 ξεκίνησε με 6-1, αλλά ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και με δυο άσσους του Ρουμελιωτάκη προηγήθηκε με 10-12.

Με πόντο του Μιχαίλοβιτς ο ΟΦΗ έμεινε μπροστά (14-17).

Με πλασέ του Ρουμελιωτάκη ο ΟΦΗ πέρασε με 15-19 και με πόντο του Καγιαλή με +5 (15-20).

Ο Μιχαίλοβιτς έφερε τον ΟΦΗ στο σετ μπολ με το 19-24.

Ο Ηρακλής πλησίασε στο 23-24, με τον ΟΦΗ να δείχνει και πάλι τάσεις αυτοκτονίας, αλλά ο Μιχαίλοβιτς έδωσε στον ΟΦΗ το σετ με το 23-25 και το 2-2.

Στο ται-μπρέικ ο διαιτητής Βασιλειάδης έδωσε μια ακόμη κόκκινη στον Μιχαίλοβιτς στον πανηγυρισμό του για το 3-4.

Οι ομάδες βάδισαν χέρι-χέρι μέχρι το 10-10.

Με δυο πόντους του Μιχαίλοβιτς (ο δεύτερος άσσος) ο ΟΦΗ πέρασε με 10-12.

Ο Ηρακλής ισοφάρισε 12-12, αλλά ακολούθησε ένα χαμένο σερβίς του Φρίζεν, ένας έξυπνος πόντος του Ρουμελιωτάκη για το πρώτο ματς μπόλ του ΟΦΗ (12-14).

Με τον Καγιαλή να τελειώνει τελικά το παιχνίδι και να χαρίζει τη νίκη στον ΟΦΗ με 13-15 και το 2-3 στο ται-μπρέικ.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Τα σετ: 22-25, 29-27, 25-23, 23-25, 13-15.

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης): Ρουμελιωτάκης, Μιχελάκης (λ), Ρουσόπουλος, Μάκινεν, Μιχαίλοβιτς, Καγιαλής/ Kαρατζάς, Κόκκινος, Μπαρντακτζιάν, Καφαντάρης, Γκόνας.

Κατηγορία : Βόλεϊ

    Πολιτική Απορρήτου

    © 2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium