Η σπουδαία Βούλα Πατουλίδου στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συναντήθηκε με την χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είχε η χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή την παρουσία της στην Κρήτη.

Η αθλήτρια θρύλος του Ελληνικού στίβου και πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα (και παρουσία σε 5 Ολυμπιάδες) με το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη Βαρκελώνη, to 1992, στα 100 μ. εμπόδια με επίδοση 12.64, όπου φώναξε “Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!”, φράση που έμεινε στην ιστορία, δέχθηκε με χαρά τον θαυμασμό και το σεβασμό απο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για όλα αυτά που πρεσβεύει, καθώς αποτελεί μια απο τις μεγαλύτερες αθλητικές προσωπικότητες, που έχουν επισκεφθεί τα γραφεία του συλλόγου.

Η Βούλα Πατουλίδου, ενημερώθηκε για το αθλητικό και κοινωνικό έργο, που επιτελεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο οποίος αποτελεί τη ναυαρχίδα του αθλητισμού στην Κρήτη, με 1800 αθλητές και 8 αθλήματα, που φιλοξενεί στις τάξεις του και όπως είπε, θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που είναι για το καλό του αθλητισμού, απο όποιο πόστο και αν βρίσκεται.

Κατηγορία : Λοιπά Αθλήματα

    Πολιτική Απορρήτου

    © 2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium