Δέλλας: «Οι παίκτες είχαν διάθεση – Δεν είμαι μάγος»

Δέλλας

n

Στην πολύ καλή πρώτη εικόνα στον πάγκο του ΟΦΗ μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας σε συνέντευξη τύπου και Cosmote TV.

n

n

Όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

n

«Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Τον θέλουμε κοντά μας. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, μέσα σε αυτές τις λίγες ημέρες τα παιδιά διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή, θα πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να αισθάνεται περήφανος για την ομάδα. Το ψυχολογικό κομμάτι, από μόνη της μια αλλαγή προπονητή φέρνει αλλαγή. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται, είναι παίκτες με ποιότητα και θεωρώ πως μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιώνουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Αυτά που είδα σήμερα, σε αυτά που ζητήσαμε, δεν μπορώ παρά να μην είμαι χαρούμενος για τους παίκτες».

n

n

Όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

n

Για την αλλαγή της εικόνας του ΟΦΗ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και οι εντυπώσεις του στην ομάδα την πρώτη βδομάδα: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, ούτε εμείς οι προπονητές είμαστε μάγοι. Η σημερινή νίκη είναι αποτέλεσμα των παικτών, βγήκε διάθεση και κάποια πράγματα που δουλέψαμε αυτές τις ημέρες. Πέραν του ότι είμαι χαρούμενος για τη νίκη, το είπα και στα παιδιά ότι έβγαλαν στο γήπεδο ποιότητα, εμπειρίες και πιστεύω ότι το χάρηκαν και οι ίδιοι. Ξέρετε για έναν προπονητή είναι πολύ καλό να εφαρμόζονται γρήγορα αυτά που θέλει και να μην χάνεται χρόνος. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μείνουμε στη νίκη. Σίγουρα, έφυγε ένα μεγάλο βάρος, θα τους δώσει αυτοπεποίθηση και το μεγαλύτερο λάθος θα είναι να μείνουμε στη νίκη, το σκορ και το αποτέλεσμα. Η αλλαγή κάθε προπονητή φέρνει νέο αέρα και θα είναι δική μας αποτυχία αν μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Στα αρνητικά αποτελέσματα, οι παίκτες μπαίνουν σε μια πίεση, η πίεση φέρνει νευρικότητα και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Τα περισσότερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα ήταν στο τρανζίσιον. Αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να μάθουν οι παίκτες τι έπρεπε να κάνουν στις τέσσερις φάσεις, η ανταπόκριση που είχαμε ήταν πολύ μεγάλη».

n

n

Για το βάρος στον τομέα της ψυχολογίας: «Κυνηγούσαμε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, συνδυάστηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πιστεύουμε ότι με ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να βελτιώσουμε. Για αυτό είπαμε ότι η δουλειά μας ξεκινάει τώρα. Αν δεν πίστευα στην ποιότητα της ομάδας, δεν θα ήμουν εδώ. Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε μια ομάδα που έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να σκεφτόμαστε την αυριανή προπόνηση και τα τρία παιχνίδια που είναι σε μια εβδομάδα».

n

n

Για την υποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του και την επιστροφή του στους πάγκους: «Θέλω να πω ένα ακόμα ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για την υποδοχή. Ο κρητικός λαός είναι φιλόξενος και έχω έρθει πολλές φορές, πάντα η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο “Γεντί Κουλέ” είναι πανέμορφη και δεν είχα κανένα άγχος. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να μπορέσω να δω, να βγάλουν τα παιδιά στο γήπεδο αυτό που είχα δει. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο με τη νίκη αλλά είδα πράγματα που κάναμε στην προπόνηση και αρκετά εξ’ αυτών τα είδα στο γήπεδο και το credit είναι στους παίκτες. Η δουλειά πρέπει να είναι συνεχόμενη για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο γιατί γνωρίζετε ότι οι αλλαγές προπονητών μπορούν να φέρουν μια ευφορία αλλά μπορεί και να μπερδέψουν τους παίκτες λόγω του όγκου των πληροφοριών. Το επίπεδο των παικτών με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Κατηγορία : Ανδρική Ομάδα

    Πολιτική Απορρήτου

    © 2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium