Ανανέωσε ο Νίκος Προύφας

Ο Νίκος Προύφας συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στο γυναικείο τμήμα του βόλεϊ, δίνοντας τα χέρια με τον Γιάννη Δανδάλη.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ:

Ο προπονητής Νίκος Προύφας, που έχει βάλει τα θεμέλια στην πετυχημένη πορεία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, θα συνεχίσει για 4η συνεχόμενη σεζόν, στην ομάδα.

Μετά απο συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, έδωσαν τα χέρια, για μια ακόμη σεζόν.

Ο Νίκος Προύφας, θα συνεχίσει να είναι πρώτος προπονητής στην ομάδα γυναικών του ΟΦΗ στην Α2, ενώ θα είναι και επικεφαλής στα αναπτυξιακά των κοριτσιών του ΟΦΗ, που έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, με προπονητή το Νίκο Προύφα, ο ΟΦΗ έχει κατακτήσει 6 τίτλους, στα τρία τελευταία χρόνια!

Δυο πρωταθλήματα γυναικών, αλλά και την άνοδο στην Α2, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Δυο πρωταθλήματα Νεανίδων, όπου φέτος έφτασαν μέχρι τους 8 της Ελλάδος.

Ενα πρωτάθλημα Κορασίδων και ένα πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζουμε με το Νίκο Προύφα. Εχουμε βάλει τις βάσεις για κάτι πολύ καλό, στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, με παιδιά απο την Κρήτη, που μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους και έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο σύλλογο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Προύφας, τόνισε ότι «θέλουμε κάθε χρόνο, το γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ, να κάνει ένα βήμα παραπάνω, τόσο στις γυναίκες, όσο και στα αναπτυξιακά, που έχουμε ρίξει μεγάλο βάρος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με δικά μας παιδιά, που θα είναι η βάση μας. Σε ότι αφορά στις γυναίκες, στην πρώτη μας χρονιά, πήραμε την 6η θέση και πιστεύω ότι φέτος, μπορούμε να κάνουμε και κάτι περισσότερο».

Κατηγορία : Βόλεϊ

    Πολιτική Απορρήτου

    © 2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium